"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/03/2012

PSM-IV-ExM demana la retirada d'honors a càrrecs d'alta rellevància condemnats per casos de corrupció

Biel Barceló i Fina Santiago manifesten la necessitat de retirar els quadres d'expresidents a les diferents institucions amb sentències condemnatòries per corrupció, com és el cas de Jaume MatasEl grup parlamentari PSM-IniciativaVerds-Entesa ha presentat una proposició no de llei (PNL) en què es sol·licita la retirada d'honors i reconeixements a tots aquells càrrecs de gran rellevància a ajuntaments, consells, al Govern o al Parlament que hagin estat condemnats per casos de corrupció.


En paraules de Fina Santiago "el reconeixement institucional és el signe del mèrit i de l'honorabilitat que la societat sencera reconeix aquestes persones". Per això des del grup parlamentari ecosocialista i sobiranista sol·liciten la retirada dels quadres a les diferents institucions, com s'hauria de fer amb el cas de Jaume Matas. 

 


Des del PSM-IV-ExM també presentaran iniciatives parlamentàries per instar l'actual Govern del a practicar una política activa per tal de recuperar tots aquells doblers que quedi demostrat, amb sentència ferma, que han estat furtats a la ciutadania. En el cas de la primera peça del cas Palma Arena els doblers públics estafats arriben gairebé als 500.000 €.

Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: