"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/03/2012

PSM-IV-ExM demana al Govern que destini els doblers que descompti per la vaga a menjadors socials

Fina Santiago informa que els diputats es descomptaran la part proporcional del seu sou i el destinaran a ONGsEl grup parlamentari PSM-IniciativaVerds-Entesa ha presentat una proposició no de llei per instar el Govern a destinar els doblers que descompti als treballadors públics que facin vaga el proper dia 29 de març a entitats sense ànim de lucre que distribueixen aliments entre les persones necessitades. Així ho han explicat els portaveus del grup, Biel Barceló i Fina Santiago.

 

 

Santiago ha explicat que aquests ingressos serien molt positius perquè “es tracta d’entitats que no estan rebent subvencions de l’Administració i estan fent una feina importantíssima per garantir que les persones sense recursos tenen garantides les seves necessitats bàsiques”.

 

A més a més, els diputats nacionalistes i ecosocialistes, tot i que no tenen contracte laboral, però sí voluntat de col·laborar amb la vaga, descomptaran la part proporcional del sou i la donaran a l’ONG que cada diputat consideri més oportuna. Així mateix, demanaran al president del Parlament que el proper 29 de març s’aturi qualsevol activitat parlamentària per facilitar que els treballadors del Parlament puguin seguir la vaga general.


Documents

PNL del grup PSM-IV-ExM per instar el Govern a destinar els doblers descomptats per la vaga a alimentar a les persones més necessitades (183 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: