"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/03/2012

Carta de Biel Barceló: “hem de reaccionar i ens han sentir”

El secretari general del PSM-EN envia una carta als militants per convidar-los a participar en la manifestació del proper 25 de març a favor de la llengua pròpiaBenvolgudes companyes,

Benvolguts companys,

 

Els nous governs de les Illes Balears i del Consell de Mallorca han demostrat en aquests mesos la seva ineficàcia, improvisació i manca de propostes per fer front a l’actual situació de crisi econòmica i d’atur. En canvi, estan sent molt eficaços en les mesures contra la nostra llengua i cultura.

 

La desaparició de mitjans de comunicació en català, el retorn del castellà a IB3, la desaparició dels ajuts a la nostra indústria audiovisual o a la premsa forana en la nostra llengua, la rebaixa del català a la funció pública o la proposta de segregació lingüística a l’escola són exemples de la innegable voluntat del PP d’arraconar i rebaixar el català a tots els àmbits.

 

Pel costat positiu, hem vist com la societat mallorquina ha reaccionat davant aquest escorament castellanista i antimallorquinista del govern de José Ramón Bauzà. Les escoles, els joves i entitats diverses han organitzat, actes, manifestacions, xiulades... i en pocs dies es varen recollir més de 12.000 al·legacions a la modificació de la llei de normalització lingüística.

 

Ara hi hem d’esser, hem de reaccionar i ens han de sentir. Per això, vos convit a participar activament en tots els actes que es facin en favor de la nostra llengua i cultura, i especialment a la manifestació organitzada per l’OCB el pròxim 25 de març a Palma a les 18.00 hores, amb el lema Sí a la nostra llengua.

 

Hem d’esser molts al carrer per capgirar aquesta situació. Ja estam fent feina des de les institucions, però també n’hem de fer cadascú des del seu àmbit quotidià. La nostra llengua s’ho mereix. Entre tots ho aconseguirem.

 

Gabriel Barceló Milta

Secretari general del PSM-Entesa Nacionalista


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: