"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/03/2012

El grup municipal PSM-IV-ExM de Palma dóna suport a la Vaga General del 29-M

La coalició de Ciutat estarà al costat de les treballadores i treballadors que facin seguiment de l’aturada perquè comparteixen un rebuig comú a la Reforma Laboral aprovada pel PPEl grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma ha registrat aquest migdia un escrit a la Secretaria General del Ple per comunicar que els regidors donaran suport a la Vaga General del dia 29 de març perquè s’oposen frontalment a la Reforma Laboral que el govern espanyol ha aprovat recentment.

 

Els tres regidors sobiranistes i ecosocialistes manifesten que estaran al costat de les treballadores i treballadors que secundin l’aturada i no mantindran l’activitat habitual al consistori. Al mateix temps, per tant, han anunciat a través d’aquest escrit que no acudiran al plenari del mes de març previst per aquest dijous dia 29.

 

La coalició considera que la reforma del mercat laboral suposarà un augment de les llistes d’atur perquè el text aprovat pel PP facilita l’acomiadament dels treballadors i la baixada de salaris, permet la vulneració dels convenis col·lectius, permet que els empresaris no hagin de justificar pèrdues per acomiadar els seus treballadors amb indemnitzacions menors, etcètera. Tot plegat garanteix la precarietat, la inseguretat laboral i l’empobriment general de la ciutadania. 

 

Amb tots aquests arguments, el grup municipal se situa al costat de les treballadores i treballadors que el proper dia 29 de març secundaran la Vaga General i anuncien que participaran en totes les mobilitzacions i accions reivindicatives que s’organitzin aquest dia.


Documents

(57 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: