"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/01/2012

PSM-IV-ExM insta Bauzà a defensar un replantejament de les polítiques de dèficit

Altres mandataris autonòmics del PP, com Núñez-Feijoo, ja han obert aquest debat per no perjudicar les CCAA

Per a la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, el president Bauzà s’hauria de sumar a les peticions d’altres mandataris autonòmics, alguns d’ells del PP, com el president gallec, Núñez-Feijoo, qui a les darreres hores ha afirmat que s’han de revisar les polítiques de dèficit amb les noves previsions macroeconòmiques a la mà que indiquen un preocupant creixement negatiu. Així ho ha traslladat el portaveu parlamentari de la coalició, Biel Barceló, qui avui s’ha reunit amb Bauzá per valorar la situació política.

 

Cal recordar que les polítiques de reducció del dèficit (que suposen alts nivells d’austeritat i reducció del sector públic) estaven plantejades per a un horitzó de progressiu creixement econòmic. No obstant, les previsions negatives del Banc d’Espanya (de -1,5 punts per a 2012) poden fer, en la nostra opinió, que l’economia es constrenyi encara més, i creixin la desocupació i l’empobriment d’amples capes d ela població.

 

Des de l’òptica de la coalició sobiranista i ecosocialista, si Bauzà no s’apunta al sentit comú plantejat pel seu homòleg gallec, no estarà pensant en els interessos del país, sinó en l’ortodòxia defensada a ultrança pel seu conseller d’Economia.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: