"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/12/2011

PSM-IV-ExM insta al Govern a convoca les subvencions d'instal·lacions fotovoltaiques i minieòliques

El grup parlamentari alerta de la pèrdua de 2,2 milions d'aportació íntegra per part de l'Estat si no es fa abans d'acabar l'any, uns doblers que poden contribuir a pal·liar les dificultats econòmiques de moltes petites empreses d'instal·lacions elèctriquesEl grup PSM-IniciativaVerds-Entesa i Més per Menorca al Parlament de les Illes Balears interpel·la al viceperesident del Govern, Josep Ignasi Aguiló, per conèixer les motivacions concretes que estan aturant la convocatòria d'unes subvencions en matèria d'instal·lacions d'energia fotovoltaica i minieòlica aïllada.

 

Es tracta d'unes subvencions per valor de 2,2 milions d'euros amb una aportació íntegra de l'Estat i ja compromesa amb el Ministeri d'Indústria, mentre que el Govern no haurà d'aportar ni una part dels doblers. Amb aquestes condicions, i sabent que les bases de la convocatòria de les subvencions ja estan redactades, el grup parlamentari nacionalista i ecosocialista instarà al vicepresident a no dilatar més una qüestió estratègica com aquesta.

 

Les inversions en matèria d'energia de fonts renovables suposa una sortida a l'actual crisi econòmica per a moltes empreses d'instal·lacions elèctriques que en aquests moments estan pendents d'aquesta convocatòria.

 

A més la coalició alerta que es poden posar en risc aquest doblers si no es reclamen amb urgència al ministeri abans d'acabar l'any, després que el Govern hagi signat aquest conveni amb l'Estat a finals d'aquest estiu i haver fet anuncis reiteradament sobre aquesta inversió. PSM-IniciativaVerds-Entesa insta al Govenr a no deixar perdre aquest doblers que suposen un impuls important per a molts emprenedors i petites empreses en un sector tan estratègic com el de les energies renovables.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: