"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/12/2011

PSM-IV-ExM denuncia que la retirada de les subvencions a clíniques avortistes és “una retallada als drets de les dones”

La coalició considera que aquesta decisió és ideològicament molt significativa, i demostra que el PP està controlat per l’ultradretaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa denuncia que la retirada de les subvencions a les clíniques privades que practiquen avortaments implica una retallada als drets de les dones. La mesura, concretada en una modificació dels pressuposts generals de la CAIB, posa límits a uns drets aconseguits per les dones després de molts anys, i que estan consagrats en una llei que està en vigor. Això és inacceptable.

 

Els nacionalistes i ecosocialistes consideren que la decisió del Govern del PP és ideològicament molt significativa, i demostra que el Partit Popular està controlat pels sectors més escorats a l’ultradreta.

 

Cal tenir en compte que la retirada de les subvencions a les clíniques privades que practiquen avortaments provocarà que moltes dones que vulguin interrompre voluntàriament l’embaràs ho hauran de pagar de les seves butxaques, perquè el sistema sanitari públic no serà capaç d’absorbir la demanda existent. Sobretot tenint en compte que els terminis de les llistes d’espera no coincideixen amb els terminis establerts a la llei per poder interrompre l’embaràs.

 

Des del PSM-IV-ExM adverteixen que estaran molt atents que en el futur es posin pegues de tipus burocràtic o administratiu o que es facin noves retallades de qualsevol mena als drets de les dones en l’àmbit públic.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: