"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/12/2011

El CDP del PSM-EN aprova una resolució per rebutjar l’actitud del PSOE a municipis com Campanet

Els nacionalistes fan costat a l’agrupació campanetera i envien un missatge als socialistes per denunciar la “pinça” amb el PP a localitats com Petra o ArtàEl Consell de Direcció Política del PSM-Entesa Nacionalista, reunit avui a Inca en sessió ordinària, ha aprovat una resolució de suport a l’agrupació nacionalista de Campanet, després que el PSOE rompés unilateralment el pacte progressista que governava en aquesta localitat i expulsàs de l’equip de govern municipal els 4 regidors del PSM-EN.

 

La resolució aprovada pel màxim òrgan de la formació nacionalista entre congressos afirma, en primer lloc, el suport total del partit a l’agrupació del PSM-EN de Campanet, i el reconeixement a la feina duita a terme pels regidors nacionalistes campaneters.

 

En segon lloc, el CDP rebutja l’actitud del PSOE en aquest municipi, que ha romput l’acord de governabilitat PSM-PSOE de manera unilateral, sense previ avís, sense adduir cap motiu concret i sense haver convocat cap reunió per intentar redreçar les suposades diferències entre els socis. Així mateix, assenyalen la manca de legitimitat del PSOE per governar en minoria a Campanet, ja que va ser la formació menys votada a les passades eleccions municipals (va obtenir 3 regidors, front als 4 del PSM-EN com a força més votada i els 4 del PP com a segona força).

 

En tercer lloc, els nacionalistes critiquen de manera contundent l’estratègia dels socialistes a diferents municipis de Mallorca (a banda de Campanet, assenyalen els casos de Petra o Artà) en què el PSOE manté una “pinça” amb el PP per perjudicar el PSM-EN, i fan una crida a la direcció dels socialistes de Mallorca perquè facin passes per redreçar la situació.

 

A banda d’aquesta resolució, el CDP del PSM-EN ha fet una anàlisi dels resultats de les passades eleccions a les Corts Generals espanyoles, i ha repassat altres qüestions de l’actualitat política.

 

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: