"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/11/2011

PSM-IV-ExM sol·licita al Govern els contractes signats amb l’Institut Nóos i les empreses de la trama del cas Urdangarín

Antoni Alorda reclama a l’Executiu Bauzá “una actitud més combativa en relació a aquest tema”, i apunta que el fet que l’investigat sigui un membre de la Família Reial “no obliga a ser més prudents, sinó més exigents”El grup parlamentari de PSM-IniciativaVerds-Entesa ha presentat sol·licituds de documentació adreçades a totes les conselleries del Govern per demanar informació sobre tots els contractes que s’hagin signat des de l’any 2003 amb l’Institut Nóos i amb la resta d’empreses i entitats de la trama investigada per la fiscalia anticorrupció en el marc del cas Urdangarín.

 

A banda de l’entitat presidida en el seu moment pel Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, les empreses sobre les quals es sol·licita informació són: Nóos Consultoria Estratégica SL, Aizoon SL, Virtual Strategies SL, Shiriaimasu SL, Intuit Strategy Innovation Lab SL i De Goes Center for Stakeholder Management SL.

 

El diputat Antoni Alorda ha anunciat aquesta iniciativa en roda de premsa, i ha reclamat al Govern “una actitud més combativa en relació a aquest tema”. Especialment tenint en compte que “és molt PP tot el que hi ha a l’engranatge del cas Urdangarín”, en referència als contractes signats entre l’Institut Nóos i la resta d’empreses de la trama amb governs conservadors. Alorda ha afegit que el fet que Urdangarín sigui un membre de la Família Reial “no obliga a ser més prudents, sinó més exigents”.

 

El diputat del PSM-IV-ExM ha avançat que el grup parlamentari presentarà més iniciatives en relació a aquest cas, i també ha recordat que ja va formular una pregunta al Parlament sobre el tema, per assegurar-se que el Govern vetllaria per la recuperació dels recursos malversats: “sobretot, s’han de tornar els doblers”.

 

Adjuntam una de les sol·licituts de documentació que s’han adreçat a les diferents conselleries del Govern.


Documents

Sol·licitud de documentació dirigida al Govern: contractes amb l'Institut Nóos (165 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: