"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/11/2011

PSM-IV-ExM proposa que les festes de Sant Sebastià siguin una oportunitat de finançament per a les entitats

El grup municipal presentarà aquesta proposta a la Regidoria de Participació per tal d’estudiar la possibilitat d’oferir una mínima infraestructura per contribuir al seu finançament en temps de dificultat econòmicaEl grup municipal PSM-IniciativaVerds-Entesa considera urgent aportar solucions per a les entitats socials de Palma que treballen en diferents àmbits i que passen per un moment econòmic difícil agreujat per la reducció de les subvencions públiques per la situació econòmica. Aquesta situació ha dut al grup municipal a pensar alternatives per contribuir a la viabilitat econòmica dels projectes d’aquestes entitats.

 

La coalició ecosocialista a Palma plantejarà a la Regidoria de Participació Ciutadana una proposta que suposaria la participació de les entitats en les festes de Sant Sebastià a través de la instal·lació de paradetes i carpes en les places més concorregudes de Ciutat durant les nits de concerts.

 

Es tracta d’una iniciativa que pot contribuir en bona mesura a què les entitats recaptin doblers venent begudes i menjar als assistents als grans concerts. La proposta passa perquè l’Ajuntament es comprometi a facilitar una mínima infraestructura per a les entitats i federacions que hi vulguin participar, al mateix temps que prioritzaria aquelles que s’hi presentin de forma conjunta.

 

“En temps de crisi, és imprescindible aportar solucions alternatives i imaginatives”. Noguera argumenta que l’aportació que fan les entitats socials a la Ciutat amb la seva tasca “no té preu”, sobretot pel que fa a la seva tasca en educació no formal, organització d’activitats esportives, de lleure, reforç escolar, veïnal, etcètera.

 

Per tot això, Noguera demanarà una reunió urgent amb la Regidoria de Participació per explicar la proposta i estudiar la possibilitat d’incloure la iniciativa de cara a les properes festes de Sant Sebastià. A més, el grup municipal transformarà aquesta proposta en moció i la defensarà en el proper plenari de Cort del mes de desembre.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: