"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/09/2004

El PSM valora negativament la presentaciĂł del projecte de Hospital presentat

El PSM, amb paraules de la diputada Joana Lluïsa Mascaró, valora molt negativament tant el fons com les formes de la presentació del nou hospital de referència.

Els nacionalistes consideren que en un moment en què els partits polítics estan negociant un possible pacte per a la salut que inclouria un pla d’infrastructures no és de rebut que la consellera presenti el projecte d’hospital.

Mascaró afirma que el projecte presentat no és “el millor hospital possible”, l’anterior projecte presentava els mateixos avenços que l’actual, amb molt menor cost econòmic que l’actual i amb menys temps d’execució.

Maria Costa, regidora del PSM a l’Ajuntament de Palma, assegura que la millor manera de construir un hospital respectuós amb l’entorn és fer-lo al lloc on està ubicat actualment. Així, a més d’evitar impactes ambientals seria molt més econòmic pels ciutadans de Palma, ja que a més dels 7,2 milions d’euros del solar, l’Ajuntament haurà de construir nous vials i donar els serveis necessaris al nou hospital.

Segons el PSM, el projecte presentat pel Govern i l’Ajuntament de Palma incrementa els dubtes sobre el per què es va optar pel solar de Son Espases; sobre possibles especulacions urbanístiques; sobre quina utilitat es preveu a l’actual Son Dureta una vegada fet el nou I a tot això, s’hi afegeix ara la possibilitat d’iniciar la privatització del nou Son Dureta.

Finalment, els nacionalistes recorden al partit popular i especialment a la senyora Castillo, que, en el moment de les transferències en sanitat, ells s’alinearen amb les tesis del Govern del senyor Aznar i feren campanya dient que la dotació econòmica era més que suficient per a la sanitat pública d’aquests illes.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: