"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/09/2004

El PSM considera inacceptable que el Consell de Mallorca retiri les ajudes a Uni贸 de Pagesos

El PSM considera inacceptable que el Consell de Mallorca vulgui retirar les ajudes a Uni贸 de Pagesos. Els nacionalistes consideren que la decisi贸 de l’equip de govern del Consell 茅s arbitr脿ria i injustificada ja que tots els implicats han mostrat la seva satisfacci贸 tan pel nivell funcionament com pels resultats de les col路laboracons vigents.

El PSM valora molt positivament la labor realitzada per Uni贸 de Pagesos a trav茅s de la seva Oficina d’Informaci贸 Europea, que funciona des de fa 10 anys, i per la Companya de Promoci贸 dels Productes Mallorquins que l’entitat agr脿ria i el Consell de Mallorca venien desenvolupant des de feia 8 anys i en general per la tasca desenvolupada per l’associaci贸 en favor del sector primari i de la pagesia mallorquina. Els nacionalistes destaquen que l’Oficina d’Informaci贸 Europea est脿 reconeguda oficialment per la Uni贸 Europea per a la tramitaci贸 i la informaci贸 de projectes europeus.

Els nacionalistes consideren que, a la llum dels resultats d’aquests convenis de col路laboraci贸, el Consell de Mallorca, hauria d’optar per ampliar el conveni amb Uni贸 de Pagesos. El PSM lamenta que, lluny d’aix貌, la instituci贸 mallorquina ha optat per rescindir aquesta col路laboraci贸, la qual cosa, afirmen els nacionalistes, diu molt poc a favor d’UM.

Per altra banda, el PSM considera xocant que, el mateix dia que el Consell ha decidit rescindir el seu suport a Uni贸 de Pagesos, el responsable de la pol铆tica la sectorial agr脿ria d’UM hagi participat en la presentaci贸 d’una nova entitat agr铆cola que ha anunciat que es presentaran a Maria Ant貌nia Munar i que demanar脿 ajudes p煤bliques.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: