"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/09/2004

El PSM demana al Govern de les Illes Balears que garanteixi l’ús públic de les cases de Betlem

El PSM vol que el Govern de les Illes Balears a garantir l’ús públic de les cases de Betlem al municipi d’Artà. Els nacionalistes consideren que l’actual situació de litispendència no pot suposar en cap cas un canvi d’usos de les cases i insten el Govern a arribar a una entesa amb la propietat per tal de solucionar aquesta situació.

El PSM celebra que, en el seu dia, el Parlament de les Illes Balears aprovàs per unanimitat la llei que desclassificava Es Canons i consideren que aquesta afortunada decisió no pot suposar que els ciutadans de Mallorca es vegin privats de l’ús que fins ara han tengut les cases de Betlem, per la qual cosa, els nacionalistes demanen al Govern que assumeixi les conseqüències que se’n deriven de l’aprovació de la llei i que garanteixi l’ús públic de les cases.

Els nacionalistes expliquen que, arrel de la desclassificació dels Canons per part del Parlament de les Illes Balears, la propietat (Cala Veya S.A.) va exigir a l’Ajuntament d’Artà la devolució de les cases de Betlem en base a una sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. Actualment, a l’espera d’una resolució per part del Tribunal Suprem, l’Ajuntament d’Artà ha hagut de lliurar les claus de les cases a la propietat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: