"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/09/2004

El PSM vol que el Consell demani al Govern de les Illes Balears que retiri el seu projecte de supressió de la Junta Avaluadora

El PSM vol que el Consell demani al Govern de les Illes Balears que retiri el seu projecte de supressió de la Junta Avaluadora. En aquest sentit, els nacionalistes han presentat una moció al proper Ple del Consell de Mallorca.

El PSM argumenta que la Junta Avaluadora de Català és un organisme que va ser creat l’any 1989 i des de llavors ençà ha desenvolupat les seves tasques d’acreditació oficial de coneixements de llengua catalana amb eficàcia, eficiència, professionalitat, responsabilitat i independència política.

Els nacionalistes sospiten que deu ser per aquests motius - ja que no se n’expliciten d’altres- que des del Govern de les Illes Balears, en coherència amb l’actual política de persecució lingüística, ha decidit eliminar-la.

El PSM afirma que la Junta Avaluadora de Català actualment garanteix un estatus del més alt nivell per a la llengua catalana, la qual cosa es veu que molesta als actuals responsables de la Conselleria d’Educació i Cultura.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: