"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/06/2011

PSM-IV-ExM insta el PP a reconèixer que fer que els cotxes tornin a Blanquerna és un error i una involució

Els ecosocialistes de Palma afirmen que el desmantellament de l’eix cívic demostra que el model de ciutat del PP és propi del segle passat: “les ciutats del segle XXI prioritzen els espais urbans concebuts a escala humana”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma insta l’equip de govern de l’Ajuntament, dirigit per Mateu Isern (PP), a reconsiderar la proposta dels conservadors de fer tornar a circular els cotxes pel carrer de Blanquerna.

 

Els ecosocialistes remarquen que la proposta del PP és una involució incontestable front als avanços que suposen els eixos cívics, que configuren una ciutat més moderna i més habitable. La pretensió de tornar a permetre el trànsit motoritzat per Blanquerna demostra que el model de ciutat del PP és propi del segle passat. Les ciutats del segle XXI tendeixen a donar prioritat als espais urbans concebuts a escala humana, als desplaçaments a peu, en bicicleta o amb transport públic.

 

Els regidors del PSM-IV-ExM Marisol Fernández i Antoni Noguera han instat avui a l’equip de govern del PP a reconèixer que la promesa electoral del retorn del trànsit a l’eix cívic de Blanquerna és un error, i no respon a l’interès general ni al sentir de la majoria dels ciutadans que viuen en aquesta barriada (i que s’han manifestat en reiterades ocasions a favor de mantenir l’eix cívic). 

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: