"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/06/2011

El PSM-EN certifica la baixa de Carme Garcia com a militant i reitera al PP que no pacti amb una trànsfuga

Envien una notificació al secretari de l'Ajuntament d'Alcúdia perquè la regidora no formi el grup PSM-IniciativaVerds, i afirmen que si la batlessa Coloma Terrassa la manté en l'equip de govern estarà incomplint el pacte antitransfuguismeEl PSM-Entesa Nacionalista ha enviat una notificació al secretari de l'Ajuntament d'Alcúdia per certificar que la regidora trànsfuga Carme Garcia ja no és militant del partit, i per tant desautoritzar la constitució del grup municipal del PSM-IniciativaVerds al consistori alcudienc mentre Garcia no renunciï al càrrec.

 

Així mateix, els nacionalistes han enviat una còpia d'aquesta notificació a la regidora, perquè li quedi constància de manera oficial que la formació va acceptar la seva renúncia com a militant. Carme Garcia va presentar la seva baixa com a afiliada del PSM-EN el passat dia 7 de juny (el dia que va comunicar la seva decisió personal de pactar amb el PP en contra del criteri majoritari de l'agrupació local), i el partit li va acceptar immediatament. El passat dissabte dia 18 el Consell de Direcció Política del PSM-EN va donar compte de la baixa de Garcia.

 

La portaveu de l'agrupació del PSM-EN d'Alcúdia i número 3 de la llista del PSM-IniciativaVerds a l'Ajuntament alcudienc, Ona Borràs, ha afirmat que "Carme Garcia ja no representa al PSM-EN d'Alcúdia, i tant les institucions democràtiques com els partits polítics del poble han d'actuar en conseqüència. No es pot permetre que una trànsfuga utilitzi el nom del PSM-EN. I si el PP manté a Carme Garcia dins l'equip de govern estarà incomplint el pacte antitransfuguisme". Borràs ha explicat que "per complir la voluntat democràtica dels alcudiencs i les alcudienques, el que ha de fer Carme Garcia és renunciar a l'acta de regidora".

 

Enllaços

Facebook del PSM-EN d'Alcúdia


Documents

Notificació a la secretaria de l'Ajuntament d'Alcúdia (100 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: