"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/06/2011

El PSM-EN de Llucmajor critica el PP per impedir la participació ciutadana als plenaris municipals

Mascaró afirma que establir l'horari dels plens a les 12.00h dificulta la participació de veïnats i entitats, contràriament al que varen prometre els conservadors durant la campanya, i critica l'increment de dedicacions dels regidorsLa portaveu del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament de Llucmajor, Joana Lluïsa Mascaró, ha criticat que la majoria de govern del PP al consistori llucmajorer hagi fixat avui l'horari dels plenaris a les 12.00h del migdia (se celebraran amb periodicitat mensual, i sempre seran en dimecres). Mascaró denuncia que aquesta decisió dels conservadors, que tenen majoria absoluta l'Ajuntament, dificultarà la participació ciutadana als plenaris, ja que al migdia la majoria de la gent que té una ocupació laboral no podrà assistir-hi.

 

La portaveu nacionalista ha recordat que durant la passada campanya electoral el PP de Llucmajor va incidir molt en la necessitat de millorar els mecanismes de participació ciutadana per tal d'escoltar i tenir en compte la veu dels veïnats i de les entitats i associacions del poble. Joana Lluïsa Mascaró ha posat de manifest que ara aquest discurs entra en contradicció amb les decisions dels conservadors: "si realment voleu fomentar la participació ciutadana i donar dret a les associacions a intervenir, les sessions plenàries haurien de ser els horabaixes-vespres. Vàreu dir que tendíeu les portes obertes d’aquesta sala, però els dimecres a les 12 poca gent podrà participar, i allò de “portes obertes” només servirà perquè entre una mica d’aire", ha dit en el plenari.

 

D'altra banda, Mascaró ha criticat l'augment de les dedicacions dels regidors del PP (que passen de 10 a 12), fet que "no ens sembla que s’avengui gaire amb el discurs d’austeritat que heu fet, ni amb el programa electoral del PP. Amb 12 persones (tots els membres del PP) a sou i 5 assessors ens sembla que és enganar els ciutadans: omplir-se la boca d’austeritat, però llavors no practicar-la", ha dit la portaveu del PSM-EN.

 

Mascaró també ha anunciat que el grup municipal nacionalista renuncia a la dedicació parcial (el sou de portaveu), perquè entén que en situació de crisi l'Ajuntament pot dedicar aquests doblers a atendre altres prioritats.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: