"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/06/2011

El PSM-EN farà propostes perquè Bauzá i Antich defensin a Madrid els interessos de Balears

Els nacionalistes reuneixen el Consell de Direcció Política a Manacor per analitzar la situació política postelectoral i planificar l’estratègia de futurEl PSM-Entesa Nacionalista ha reunit avui el Consell de Direcció Política a Manacor, per analitzar la situació política derivada de les passades eleccions al Parlament, al Consell i als ajuntaments, i per planificar l’estratègia política de la formació de cara als propers mesos.

 

El secretari general dels nacionalistes, Biel Barceló, ha destacat que el PSM-EN assumeix el paper d’oposició als nous governs del PP, i es consolida com a tercera força política del país. Barceló ha afirmat: “tenim l’obligació que la gent que ha confiat en nosaltres vegi que la seva manera d’entendre la política es trasllada a les institucions”. I explica que els nacionalistes es marquen com a objectiu “aconseguir situar una veu independent dels dos partits centralistes al Congrés dels Diputats” en les properes eleccions generals.

 

D’altra banda, Biel Barceló ha valorat “molt positivament” que els presidents Bauzá (PP) i Antich (PSOE, aquest ja com a expresident) hagin decidit fer un front comú per defensar els interessos de les Illes Balears a Madrid: “ens agradaria veure que això es materialitza en millores tangibles. Per això, des del grup del PSM-IniciativaVerds-Entesa hi farem arribar propostes concretes per tal que aquesta pressió damunt el govern de l’Estat es focalitzi en qüestions que les Illes Balears necessiten resoldre per poder avançar, com ara el finançament, els transports, el reconeixement de la insularitat, etc”.

 

El secretari general del PSM-EN també s’ha referit al nou govern del PP, del qual ha dit que té “un perfil molt dretes i amb persones que han manifestat posicions clarament antimallorquinistes”. “És un govern molt a la mida del senyor Bauzá”, ha dit Biel Barceló.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: