"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/06/2011

Els 3 regidors del PSM-IV-ExM a Cort comencen a planificar l'oposició a Isern distribuint-se les àrees

Antoni Verger fiscalitzarà Economia, Turisme, Urbanisme i Mobilitat; Marisol Fernández Medi Ambient, Infraestructures, Sanitat, Comerç i Treball; i Antoni Noguera Cultura, Benestar Social i Participació, Habitatge, Joventut i EducacióEl grup municipal del PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma ja ha començat a planificar la tasca d'oposició a l'equip de govern municipal del PP dirigit per Mateu Isern. Els regidors ecosocialistes s'han distribuït les àrees de govern, per tal de fer més eficient la tasca de fiscalització del nou equip executiu conservador.

 

Així, el portaveu, Antoni Verger, assumirà el seguiment de les àrees d'Economia, Hisenda i Innovació (en mans de Julio Martínez), Coordinació Municipal i Turisme (que gestiona Álvaro Gijón), Urbanisme (Jesús Valls), Mobilitat (Gabriel Vallejo). Seguretat Ciutadana (Guillermo Navarro)...

 

Per la seva banda, Marisol Fernández fiscalitzarà les àrees de Medi Ambient (Andreu Garau), Sanitat i Consum (Rosa Llobera), Infraestructures i Coordinació Territorial (Sebastià Sansó) i Comerç i Treball (Esperança Crespí).

 

I al seu torn Antoni Noguera farà el seguiment de les àrees de Benestar Social i Participació (Sandra Fernández), Cultura i Esports (Fernando Gilet), Educació, Família, Igualtat i Majors (Aina Ferriol), Habitatge (Jesús Valls), i Joventut (Esperança Crespí).  

 

Els regidors han afirmat que "en el grup municipal del PSM-IV-ExM ja ens hem posat mans a l'obra i hem començat a treballar en la nostra nova tasca d'oposició. Farem propostes en positiu per millorar la ciutat en els àmbits de l'economia social i verda, el turisme cultural, la participació democràtica, la justícia social, una mobilitat basada en el transport públic i un urbanisme a escala humana".

 

També han advertit: "estarem vigilants perquè el nou equip del PP governi pensant en tots els ciutadans i no perdi el temps desfent tot el que va fer el govern municipal anterior de pacte progressista".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: