"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/06/2011

Pere Sampol lamenta que PP i PSOE tornin a votar contra les resolucions del Parlament en matèria de gestió aeroportuària

Socialistes i populars voten en el Senat contra l’esmena del PSM-EN per derogar la privatització d’AENA. La cambra balear sempre s’havia pronunciat a favor de la descentralització, no de la privatitzacióEl senador del PSM-Entesa Nacionalista, Pere Sampol, ha lamentat que el PP i el PSOE (juntament amb CiU) hagin votat en contra de l’esmena presentada conjuntament amb el BNG per derogar el decret del govern espanyol que privatitzava AENA. El senador nacionalista ha recordat que el Parlament de les Illes Balears s’ha expressat de manera unànime, en reiterades ocasions, a favor de la descentralització de la gestió aeroportuària, però no a favor de la privatització d’aquesta gestió.

 

Sampol considera que “una vegada més, el PP i el PSOE han vengut a Madrid a votar coses diferents de les que voten a les Illes Balears. Els dos partits centralistes tornen a cedir davant els interessos de les direccions estatals, en compte de defensar els interessos de les Illes Balears”.

 

L’esmena defensada pels senadors Sampol i Pérez Bouza (BNG) pretenia derogar el decret del govern espanyol pel qual s’obria el procés per a la privatització d’AENA. Sampol ha argumentat que la privatització d’AENA no figura en el programa electoral del partit en el govern (el PSOE), no modernitza el sistema aeroportuari, va en contra de l’interès general, no garanteix una millora gestió dels aeroports i introdueix incertesa i inseguretat en la gestió d’una de les infraestructures més importants per a economies altament dependents de l’activitat turística.

 

L’esmena ha estat rebutjada amb els vots en contra de PP, PSOE i CiU. Ha rebut el suport del PSM-EN, BNG, Coalició Canària i PAR. ERC i ICV s’hi han abstingut.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: