"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/06/2011

PSM-IniciativaVerds insta José Ramón Bauzá a desautoritzar el pacte municipal a Alcúdia entre el PP i la regidora trànsfuga

Carme Garcia, que ja no és militant del PSM-EN, pacta un acord amb els populars a esquena de l’agrupació local, i s’integrarà en el govern municipal conservador en contra del criteri de la resta de companys nacionalistes



El PSM-Entesa Nacionalista i IniciativaVerds s’han adreçat als grups municipals d’Alcúdia per fer-los saber que la regidora Carme Garcia, elegida sota les sigles de la coalició PSM-IniciativaVerds, ha de ser considerada una trànsfuga. Garcia, que ja no és militant del PSM-EN, va pactar la setmana passada un acord de govern amb el PP alcudienc a esquena de la resta de militants nacionalistes i ecosocialistes de la coalició local.

 

Carme Garcia va obviar les reticències de la majoria dels seus companys a signar un pacte de govern amb el PP, i va comunicar que aquest pacte ja estava decidit. Davant d’aquesta actitud, la direcció del PSM-EN va acceptar la seva renúncia com a militant, la va expulsar de la formació i li va exigir que no prengués l’acta de regidora.

 

Tanmateix, Garcia ha pres possessió del seu càrrec, i aquest dissabte ha assistit al ple de constitució del consistori alcudienc. La regidora ex-PSM s’ha abstingut, la qual cosa ha atorgat la batlia a la candidata del PP, Coloma Terrassa. Malgrat no donar suport explícit al PP, les dues parts compliran els compromisos adquirits, i Carme Garcia entrarà a formar part de l’equip de govern municipal.

 

Davant aquesta situació, PSM-IniciativaVerds ha instat el president del PP, José Ramón Bauzá, a complir el pacte antitransfuguisme i desautoritzar el pacte municipal entre el PP i la regidora trànsfuga ex-PSM. El secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha afirmat: “Bauzá es presenta com el regenerador no només del PP, sinó de tota la vida política d’aquest país. I el primer que fa és pactar amb una trànsfuga. Si no desautoritza aquest pacte, Bauzá no es pot presentar com el regenerador de res”.






      

 

 




PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: