"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 27/08/2004

L’Entesa discrepa del nomenament de la gerència de l’empesa mixta participada per l’Ajuntament per falta de consens i per actuar amb fets consumats

La Comissió Executiva de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) decidí en reunió celebrada aquesta setmana denunciar el nomenament sense el consens de tots els partits del Pacte de la gerència de l’empresa mixta que l’Ajuntament d’Eivissa ha creat a través d’IMVISA amb la constructora BRUES.

A la vegada, l’Entesa es queixa de la forma d’actuar de fets consumats per part de representants del PSOE al consistori capitalí. En aquest cas, convé donar a conèixer que els nacionalistes demanaren el 22 de juliol una reunió del Pacte Progressista per tractar diversos temes que preocupen l’Entesa. En l’escrit es demanava que hi hagués abstenció de qualsevol nomenament fins que no se celebràs la reunió i que, en cas que n’hi hagués, l’Entesa es veuria alliberada per actuar com convengués. Es fixà la data del 1r de setembre per a aquesta reunió. Però, els nacionalistes d’Eivissa han pogut veure com durant el mes d’agost ja s’ha realitzat el nomenament de la gerència, qüestió que motiva aquest comunicat de premsa perquè el partit entèn que l’opinió pública té dret a tenir-ne coneixement. S’ha actuat de forma unilateral per part de Xico Tarrés i aquesta manera d’actuar a qui afavoreix és al PP quan hi ha disconformitat per part d’un dels integrants de la coalició progressista.

L’Entesa subratlla que els càrrecs de confiança del Pacte ho han de ser de tots els seus integrants. També vol deixar ben clar que no és en cap dels casos una qüestió personal respecte de Josep Marí Ribas, un dels integrants més oberts del PSOE eivissenc, ni un qüestionament a priori de la seua capacitat de gestió. Es tracta, simplement, d’una discrepància amb la falta de consens i amb la forma d’actuar per part d’alguns integrants del Pacte a Vila.

Els nacionalistes d’Eivissa també volen donar a conèixer que en el seu moment ja discreparen del nomenament d’Emilio Pérez Echagüe com a gerent del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat, qüestió que només es realitzà internament llavò.

Per part de l’Entesa es queda a l’espera de la reunió del dia 1 per parlar-ne i discutir-ne amb els seus socis d’aquest aspecte i d’altres, com és el cas de la revisió del PGOU d’Eivissa.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: