"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/05/2011

PSM-IV-ExM lluitarà perquè el carrer Blanquerna

Antoni Verger i Marisol Fernández, acompanyats per veïnats de la zona, organitzen una cadena humana per defensar l'eix cívic per als vianantsLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a Palma ha fet avui una acció simbòlica al carrer Blanquerna per reivindicar el manteniment de l'eix cívic, per tal que el carrer sigui dels vianants i no torni a ser ocupat pels cotxes. En l'acte han participat un centenar de veïnats de la zona, que han volgut manifestar la seva oposició a les intencions del futur batle de Palma, Mateu Isern (PP), de tornar a permetre la circulació de vehicles per aquest carrer.

 

El regidor electe de la formació nacionalista i ecosocialista, Antoni Verger, ha expressat el suport de la coalició als veïnats del barri: "és evident que tothom ha sortit guanyant amb la peatonalització del carrer Blanquerna: comerciants, veïnats, restauradors... Els carrers han de seguir sent de les persones, no dels cotxes".

 

Verger ha comparat la situació del carrer Blanquerna amb el carrer 31 de desembre, on els cotxes hi poden circular i aparcar. "A 31 de desembre hi ha set o vuit locals tancats des de fa temps, i aquí a Blanquerna obren comerços nous, restaurants nous... En el context actual de crisi, aquest carrer s'ha revitalitzat des del punt de vista comercial".

 

El portaveu de la coalició PSM-IV-ExM a Palma ha avançat que la formació s'oposarà de forma contundent a la intenció de desmantellar l'eix cívic de Blanquerna: "aquest espai que acabam de conquerir, que han guanyat les famílies i els veïnats, no el deixarem perdre. Entre tots ho aconseguirem, Blanquerna seguirà essent de les persones".

 

En l'acte també han intervengut membres de l'Associació de Veïnats de Santa Pagesa, que han explicat que han enviat una carta al futur batle de Palma per sol·licitar una reunió per parlar del futur del barri, i que encara hi estan esperant una resposta.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: