"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/05/2011

PSM-IV-ExM lamenta que el primer missatge del PP després de les eleccions sigui contra la nostra cultura

Antoni Alorda afirma que els populars compleixen “les pitjors expectatives” en “fugir” de l’Institut Ramon Llull: “el PP està en mans de l’extrema dreta antimallorquina”La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha criticat la intenció del Partit Popular de José Ramón Bauzá que el nou Govern conservador abandoni l’Institut Ramon Llull, la institució compartida amb la resta de territoris de cultura catalana per a la promoció exterior de la nostra llengua i cultura.

 

El diputat electe de la coalició nacionalista i ecosocialista Antoni Alorda lamenta que el primer missatge del PP després de les eleccions sigui contra la nostra cultura: “amb la situació de crisi econòmica i social que tenim, no s’entén que la primera mesura que anuncia el PP sigui contra els nostres artistes, escriptors, músics, companyies de teatre... La prioritat del PP és atacar els nostres creadors i la nostra cultura?”.

 

Alorda ha afirmat que, de confirmar-se que el nou Govern conservador vol “fugir” de l’IRL, “el PP estarà complint les pitjors expectatives”, i estarà demostrant que “el partit de José Ramón Bauzá i de Carlos Delgado està en mans dels sectors més ultres, de l’extrema dreta antimallorquina”.

 

Alorda ha rebatut els arguments esgrimits pel PP per abandonar l’IRL, basats en l’estalvi de recursos públics: “l’argument de l’estalvi només és una excusa, perquè l’IRL existeix precisament per compartir despeses entre les Illes Balears, Catalunya, Andorra i el País Valencià per a la promoció exterior de la cultura comuna, en compte de mantenir i alimentar quatre ens diferents que tendrien un mateix objectiu”. A més, el diputat electe de la coalició PSM-IV-ExM ha afirmat: “estic convençut que Mariano Rajoy, si arriba al Govern espanyol, el darrer que farà serà tocar l’Instituto Cervantes”.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: