"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/05/2011

PSM-IV-ExM proposa a PP, PSOE i GxF que els nomenaments del Parlament siguin plurals

La coalició nacionalista i ecosocialista reclama que a la Mesa i entre els senadors autonòmics hi estiguin representats tots els grups parlamentarisLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa s'ha posat en contacte amb la resta de formacions polítiques que han obtingut representació parlamentària (Partit Popular, PSIB-PSOE i Gent per Formentera) amb l'objectiu de proposar-los un acord per tal que els propers nomenaments que ha de fer el Parlament respectin la pluralitat política sorgida de les passades eleccions.

 

La Cambra balear resultant dels comicis del passat 22 de maig tendrà tres grups parlamentaris (PP, PSIB-PSOE i PSM-IV-ExM), a més del grup mixt que, com a mínim, estarà integrat pel diputat de GxF.

 

Els primers nomenaments que haurà de triar el Parlament són els cinc membres de la Mesa, així com els dos senadors territorials de designació autonòmica que hauran de substituir al nacionalista Pere Sampol i al popular Joan Huguet.

 

Des de la coalició PSM-IV-ExM consideren que entre aquests set nomenaments hi ha d'haver representants dels tres grups parlamentaris. Nacionalistes i ecosocialistes recorden que la Mesa del Parlament ha de reflectir la pluralitat de la Cambra. Així mateix, destaquen la tasca desenvolupada pel senador Sampol, qui ha demostrat que un representant independent dels dos partits d'àmbit estatal pot fer molta feina per fer visibles els interessos de les Illes Balears a les Corts generals espanyoles i per traslladar-hi les reivindicacions i les necessitats del nostre país.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: