"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/05/2011

Biel Barceló: “abstenir-se o votar en blanc només serveix per posar-li-ho fàcil al PP”

La coalició PSM-IV-ExM tanca la campanya amb una festa al barri d’es Jonquet, a PalmaLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha tancat la campanya electoral amb un acte festiu amb música i amb intervencions polítiques a l’esplanada del Molí d’en Garleta, al barri d’es Jonquet (Palma), al qual han acudit centenars de militants i simpatitzants nacionalistes i ecosocialistes.

 

Enmig d’un ambient festiu i optimista, els candidats i dirigents de la coalició han fet una crida a votar al PSM-IV-ExM, perquè “abstenir-se o votar en blanc només serveix per posar-li-ho fàcil al PP”. El candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha advertit que aquest diumenge “ens jugam coses molt importants”, i ha remarcat que “no podem tornar enrere, com els crancs”.

 

 

 

Fina Santiago, candidata al Parlament, ha animat a la gent a votar per una alternativa al bipartidisme, i ha carregat contra el candidat del PP a Cort, Mateu Isern, per haver menyspreat la memòria històrica, en “una de les declaracions més antidemocràtiques que he sentit en els darrers temps”.

 

Per la seva banda, Biel Huguet (Entesa per Mallorca) ha reivindicat l’honestedat dels membres de la coalició PSM-IV-ExM, i ha afirmat que “podem aconseguir un resultat històric i ser la sorpresa d’aquestes eleccions”. En l’acte també hi han intervingut Antoni Verger, Marisol Fernández (candidats a Cort) i Magdalena Palou (candidata al Consell). 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: