"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/07/2004

El PSM vol que l’Institut de Serveis Socials garanteixi la disponibilitat de tresoreria dels centres de menors

El PSM ha demanat al director de l’Institut de Serveis Social i Esportius de Mallorca, Antoni Serra, que prengui mesures per tal de garantir en tot moment la disponibilitat de tresoreria dels centres de menors. En aquest sentit, els nacionalistes presentaran una iniciativa en el pròxim ple del Consell de Mallorca.

Els nacionalistes han fet aquesta demanda arrel de les denúncies de la Federació de Serveis Públics de la UGT sobre el retard en l’ingrés de diners per part del Consell de Mallorca als diferents centres de menors que depenen de l’Institut. El PSM critica que aquest desfasament ha provocat problemes de liquiditat econòmica. En aquest sentit, els nacionalistes consideren inacceptables que el centre d’acollida de menors de Muro faci setmanes que no té diners i que el de Puig des Bous quedés sense recursos econòmics la setmana passada.

Així mateix, el PSM troba que no pot passar que la situació de precarietat econòmica dels centres hagi obligat a alguns educadors a pagar de la seva butxaca la manutenció dels menors acollits als centres. El PSM vol que l’Institut prengui mesures perquè situacions com aquestes no es tornin a repetir.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: