"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 19/07/2004

El PSM denuncia que la Conselleria d鈥橢ducaci贸 ha retallat la plantilla de personal als centre docents p煤blics

El PSM denuncia que la Conselleria d’Educaci贸 del Govern de Jaume Matas ha retallat la plantilla de professorat i de personal auxiliar de suport als centres docents p煤blics de les Illes Balears.

Els nacionalistes afirmen que la qualitat de l’educaci贸 passa indiscutiblement perqu猫 els centres docents puguin fer grups poc nombrosos i per tenir una plantilla de professorat i de personal auxiliar suficient per atendre la diversitat d’alumnat existent.

El PSM afirma que la retallada de personal obligar脿 a molts de centres a haver de tenir grups molt nombrosos, cosa que dificultar脿 l’atenci贸 educativa necess脿ria per a garantir una educaci贸 de qualitat.

Els nacionalistes es mostren especialment preocupats pels programes de suport per atendre l’alumnat que presenta necessitats espec铆fiques o problemes d’integraci贸, ja que la retallada de professorat impedir脿 els desdoblaments de grups, els projectes espec铆fics de cada centre educatiu i, fins i tot, els programes de Garantia Social.

El PSM reclama al Govern de Jaume Matas i, en particular, al conseller d’Educaci贸 i Cultura Francesc Fiol, que no nom茅s es replantegin la retallada, sin贸 que incrementin la dotaci贸 de recursos humans als centres educatius, amb la finalitat de garantir que el dret a l’educaci贸 es faci efectiu amb totes les garanties de qualitat que el nostre sistema educatiu i la nostra societat es mereixen.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: