"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/05/2011

Joan Font es compromet a col·laborar en la potenciació dels valors naturals i culturals per revitalitzar l'economia

El candidat a la Presidència del Consell de Mallorca, Joan Font, visita Llucmajor amb la candidata nacionalita a la batlia del municipi, Joana Lluïsa MascaróEl candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al Consell de Mallorca, Joan Font, han visitat aquest dijous el mercat de Llucmajor junt amb la candidata nacionalista a la batlia del municipi, Joana Lluïsa Mascaró. Una trobada que els candidats han aprofitat per analitzar les necessitats del municipi vers la institució insular.

 

Joan Font ha recordat la importància que suposarà el centre internacional de fotografia Toni Catany i assumeix el repte de maximitzar totes les seves possibilitats per situar Llucmajor com a referència internacional en cultura  fotografia.

 

En aquest sentit, Mascaró i Font coincideixen en què, amés d’incrementar les col·laboracions en matèria de serveis socials, joventut i esports, és necessari contribuir a potenciar els valors culturals, patrimonials i naturals del municipi per revitalitzar-ne l’economia local i millorar l’oferta cultural de Llucmajor. Per això, confien incrementar la col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament perquè el municipi de Llucmajor pugui comptar amb una oferta d’activitats culturals, d’oci i de natura que es mereix.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: