"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/07/2004

El PSM vol que el Consell que protegeixi Biniarroi i converteixi en públic l’únic accés rodat existent

El PSM vol que el Consell de Mallorca ofereixi assessorament i ajuda econòmica a l’ajuntament de Mancor a fi de protegir patrimonialment el llogaret de Biniarroi i convertir en públic l’accés rodat existent, tal i com pertoca a un nucli amb la qualificació d’urbà. Els nacionalistes presentaran una iniciativa en aquest sentit al proper plenari del Consell de Mallorca.

El PSM considera necessari garantir la conservació del llogaret de Biniarroi per la qual cosa creu urgent la redacció d’un pla especial que aclareixi quins són els espais públics i els elements d’interès patrimonial que cal conservar. En aquest sentit, els nacionalistes recorden que la normativa urbanística de Mancor, aprovada el 1992, exigeix la redacció d’un pla especial per al llogaret, però el text no s’ha redactat mai.

El PSM també volen que l’únic accés rodat existent sigui de titularitat municipal per tal de garantir l’entrada lliure al llogaret. Els nacionalistes consideren que la limitada capacitat econòmica d’un municipi com Mancor precisa de la intervenció del Consell de Mallorca per a l’adquisició del camí. Segons Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, “un Ajuntament petit, com el de Mancor, no pot fer-se càrrec de l’adquisició del camí, per això el Consell de Mallorca ha de poder garantir els accessos a zones públiques, si bé entenem que la titularitat del camí i el seu manteniment han de ser municipals”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: