"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/05/2011

PSM-EN recupera les sigles a Costitx per entrar a governar al consistori

Antoni Gomila encapçala la candidatura nacionalista amb l’experiència adquirida com a tinent de batle durant aquesta legislatura i amb un programa valent que promet austeritat i eficiènciaEl PSM-Entesa Nacionalista torna a presentar-se a Costitx amb les sigles nacionalistes amb la ferma convicció d’entrar a l’Ajuntament per governar i evitar governs de majories absolutes. Antoni Gomila, actual tinent de batle, es presenta com a candidat a la batlia del municipi amb un equip de persones, moltes d’elles independents, que atresoren experiència política, institucional i associativa molt vinculada a Costitx.

 

Gomila assegura que la candidatura del PSM-EN “combina perfectament la joventut i la maduresa dels seus membres per crear un projecte polític de futur amb l’il·lusió per construir un món millor”. A més, el candidat a la batlia posa en valor l’experiència adquirida durant aquesta legislatura on s’han posat en marxa alguns projectes que ara s’han de consolidar.

 

Els nacionalistes presenten un programa electoral molt complet basat en la gestió transparent, eficient i sobretot austera, però sempre comptant amb la participació de tots els ciutadans. L’Agenda Local 21 en aquest sentit és una eina a desenvolupar per tal de prioritzar les opinions i les necessitats expressades pels propis ciutadans a través de les associacions de veïns, de gent gran i el jovent.

 

El PSM de Costitx es marca com a fita a aconseguir la reducció de les taxes de fems i incineració per tal de fomentar el reciclatge màxim i compensar aquest esforç als veïns que així ho compleixin. A més, els nacionalistes es proposen potenciar les rutes de senderisme i el patrimoni històric del municipi per tal de crear alternatives turístiques i de comerç local atractives per als visitants i els propis veïns de Costitx.

 

Pel que fa a les infraestructures del municipi, Antoni Gomila té molt en compte les necessitats dels joves i en aquest sentit considera molt important dur endavant el projecte de construcció del poliesportiu per a ells i per al foment de l’esport en general. El candidat a la batlia també proposa aconseguir una escoleta subvencionada per una entitat o institució. 

 

La cultura també forma bona part de les preocupacions i reptes dels nacionalistes de cara a la propera legislatura. Així, Gomila considera imprescindible mantenir el programa de cultura Clàssics a Costitx, consolidar el grup de teatre i promoure un programa de cinema a la fresca Viu “Anem al cinema”.

 

A continuació us adjuntam una imatge d’Antoni Gomila i Núria Clanchet, número dos a la llista de Costitx, junt amb Biel Barceló, secretari general del PSM-EN i candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a la Presidència del Govern.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: