"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/05/2011

Més d'un centenar de persones acudeixen a la presentació de la candidatura Agrupació Deià

Lluís Apesteguia encapçala la candidatura de la coalició Agrupació Deià-PSM-PSOE-IVerds i que conformen un total de 14 persones

El passat dissabte més d'un centenar de persones va assistir a la presentació de la candidatura d'Agrupació DEIA-PSM-PSOE-IVerds.

 

L'acte va ser presentat per Lluís Apesteguia, candidat a la batlia per la coalició. A més d'ell, varen intervenir Joan Font, candidat a la presidència del Consell de Mallorca per PSM-IniciativaVerds-Entesa, i Miquel Ramon, actual portaveu del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca i candidat socialista a la batlia de Puigpunyent. Entre el públic hi havia la dirigent d'InciativaVerds i candidata al Consell Magdalena Palou.

 

El conjunt de la llista va ser presentat amb un vídeo musical, que incloïa fotos dels candidats quan eren infants i fotos reivindicatives. A Apesteguia el segueixen (per ordre) Cris López, Francisca Deyà, Sebastià Coll, Maria Ignàsia Pérez, Tata Campos i Joan Rotger. Com a suplents hi trobam Moira Sanders, Guillermo Pérez de Diego, Maya Faber, Madeleine Vives, Elisabet Sahtouris, Sara Apezteguia i Steven Goode. Lluís Apesteguia va destacar la quantitat de persones que han donat aquesta passa (14), que segons ell "són com Deià, diversos en el seu origen, professió i interrelació, però amb un denominador comú: estimen Deià i volen canviar allò que no els agrada".

 

Apesteguia va despuntar alguns punts del programa, que serà presentat en la seva totalitat dia 14 de maig: més participació, millor gestió, més transparència, una biblioteca, recollida selectiva, un millor punt verd, etc.

 

Per acabar l'acte, Lluís Apesteguia va recitar el poema "Assumiràs la veu d'un poble", de Vicent Andrés Estellés, hi hagué un concert de piano de la mà de Suzanne Bradbury i un sopar.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: