"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/07/2004

El PSM demana al Consell si ha ordenat retirar els cartells d’Autovia No de la carretera de Sineu

El PSM demanarà al Conseller d’Obres Públiques del Consell de Mallorca, Antoni Pasqual, si ha ordenat la retirada de les pancartes contra l’autovia que hi havia a la carretera entre Inca i Sineu.

El PSM ha fet aquesta pregunta després que diversos veïnats hagin detectat que dijous passat es varen retirar pancartes d’Autovia No entre Inca i Sineu. Els nacionalistes volen saber quina implicació té la Conselleria d’Obres Públiques en aquests fets.

Els nacionalistes consideren que, de confirmar-se que el Consell de Mallorca ha disposat la retirada de les pancartes, ens trobaríem davant un nou cas de repressió del dret a la discrepància. En aquest sentit, els nacionalistes recorden altres actuacions com són la imposició de multes als veïnats de Costitx, la prohibició de l’accés al saló de Plens del Consell de Mallorca o les multes als joves que convocaven a una manifestació del GOB a Palma, entre d’altres.

Segons Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, “de corroborar-se la versió dels veïnats ens trobaríem davant una nova maniobra per intentar fer callar les veus crítiques contra l’agressiva política territorial de PP i UM. Per això és important que s’aclareixin els fets”.

El PSM creu que davant aquests fets és més necessària que mai la mobilització populars i convida a la ciutadania a participar a la concentració contra el model territorial de PP i UM que les plataformes cíviques han convocat per al proper dissabte a Campanet.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: