"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 29/04/2011

PSM-IV-ExM presenta el programa electoral que iniciarà el canvi de model turístic, econòmic i cultural de Calvià

El candidat a la batlia, Rafel Sedano, aposta per polítiques d’austeritat que eliminaran càrrecs polítics innecessaris i defensa el valor patrimonial del municipi i una mobilitat sostenible i efectiva entre els nuclis urbansLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Calvià ha presentat avui les seves propostes programàtiques de cara als comicis del proper dia 22 de maig. El candidat a la batlia, Rafel Sedano, ha explicat que la coalició prioritza els seus objectius en tres eixos.

En primer lloc, la coalició nacionalista i ecosocialista impulsarà el canvi del model turístic del municipi a través de la potenciació dels valors patrimonials i etnològics de la zona. “El motor de la nostra economia s’ha d’adaptar a la personalitat geogràfica, mediambiental, patrimonial i cultural de Calvià per treure’n el màxim profit”. Per exemple, Sedano proposa donar un ús productiu a la Finca de Galatzó.

 

En el mateix sentit, és prioritari per a la coalició potenciar la desestacionalització del turisme al municipi a través de l’impuls d’atractius turístics que deixin enrere les polítiques de grans infraestructures, com l’actual que proposa un desmesurat museu d’art. Per contra, Sedano aposta per aprofitar el llegat marítim del municipi i crear un Museu Marítim, concretament a Illetes, una zona que necessita aquesta revalorització econòmica.

 

A més, la coalició defensa un canvi en el model de mobilitat de Calvià. Principalment, Sedano considera que s’ha d’afavorir la connexió amb el transport públic entre els nuclis urbans del muncipi.


Entre aquestes propostes, el PSM-IV-ExM insisteix en la racionalització dels sous dels polítics, la supressió dels càrrec innecessaris i la dotació justa dels projectes prioritaris per a la majoria social del municipi.   

 

La presentació presentació dels eixos princiapls del programa s'ha duit a terme aquest divendres a la Plaça Nova de Calvià amb una desena dels membres de la candidatura.

 

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: