"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/04/2011

"Més Vilafranca" es presenta amb èxit d’assistència

La coalició formada pel PSM, Entesa, Esquerra i PSOE al municipi ha celebrat aquesta setmana el primer acte per presentar les persones que composen la candidaturaMés de 250 persones assistiren a l'acte de presentació de la candidatura de "més Vilafranca". Foren molts els vilafranquers i vilafranqueres que s'acostaren fins al Teatre Municipal per conèixer de prop les persones que composen la candidatura.

 

Després de la presentació d'una projecció de la història dels darrers 21 anys de governs progressistes i nacionalistes a l'Ajuntament de Vilafranca, vingueren els parlaments dels diferents representants polítics del partits integrats dins la coalició.

 

Tot seguit, es presentaren els homes i les dones que volen representar la coalició dins la Sala. La nostra candidata a Batlessa, Catalina Bover, va destacar en el seu discurs "que es presenta una candidatura renovada per continuar defensant el projecte de poble dels darrers 21 anys de govern municipal".


A continuació podeu accedir a la pàgina de "Més Vilafranca" i visualitzar altres imatges de la presentació així com tota l'actualitat de la coalició.

 

http://mesvilafranca.blogspot.com/


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: