"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/04/2011

PSM-IniciativaVerds de Marratxí denuncia l’incompliment de l’Ajuntament de retirar les antenes de Sa Cabaneta

La coalició que encapçala l’actual regidor nacionalista, Joan Francesc Canyelles, insta a l’equip de govern a donar explicacions pel retard en aquesta actuació que posa en perill la salut i després que l’Ajuntament garantís en reiterades vegades que es faria amb urgènciaLa coalició PSM-IniciativaVerds de Marratxí defensa la retirada de les antenes de telefonia del nucli urbà de Sa Cabaneta i denuncia manca de voluntat a dur-ho a terme per part de l’equip de govern. Els nacionalistes i ecosocialistes del municipi consideren que aquesta actuació ja s’hauria d’haver fer fa anys arran de les demandes veïnals i les reitades pressions del grup nacionalista dins el consistori.

 

L’actual regidor del PSM i candidat de la coalició a la batlia de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, recorda que es tracta d’un risc per a la salut de les persones. “Estam davant un incompliment de l’Ajuntament que posa en perill la salut dels veïns, i això és inadmissible”.

 

El regidor ha presentat durant els darrers quatre anys diverses mocions per demanar a l’equip de govern el compliment de retirar les estacions base i els repetidors de telefonia fora dels nuclis urbans. Unes mocions que sempre han estat rebutjades per la majoria absoluta del PP. A més, Canyelles ha presentat 18 al·legacions a l’ordenança que regula els repetidors de telefonia.


“No entenem perquè l’Ajuntament es nega a reubicar les antenes fora dels casc urbà quan ja s’ha localitzat un emplaçament idoni amb el qual les operadores també hi estaven d’acord. Que ens ho expliquin! Perquè estan posant en perill la salut dels veïns de Marratxí per una manca de decisió política?”.

 

La coalició lamenta profundament les promeses incomplertes de l’equip de govern i l’engany al que ha duit a tots els veïns durant els darrers quatre anys, però sobretot que es posi en risc la salut dels marratxiners i marratxineres.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: