"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/04/2011

PSM-IniciativaVerds d’Inca vol oferir els horts urbans del Serral als escolars d'Inca

La coalició nacionalista i ecosocialista proposa dinamitzar aquesta zona i oferir-la per a la gent major i les escolesLa coalició PSM-Iniciativa verds a Inca vol potenciar el parc urbà del Serral de les Monges. En aquest sentit, la coalició econacionalista proposa que, a més de crear horts urbans per als jubilats, s'ampliï aquesta possibilitat també als centres escolars de la ciutat.

 

Caterina Amengual, membre de la candidatura, explica que “hi ha 4 centres educatius que envolten el Parc del Serral de les Monges que podrien beneficiar-se de disposar d’un espai d’hort, amb la responsabilitat de cuidar-lo. Els altres centres educatius del municipi, encara que el tenguin un poc més enfora, també tendrien un espai propi al Seral”. Amengual pensa que “a l’estiu, quan no hi hagués període escolar, se’n podrien encarregar els altres usuaris dels horts urbans, o bé d’altres associacions de la ciutat. D'aquesta manera, fomentarien la col·laboració intergeneracioanal”.

 

Antoni Rodríguez, candidat de la coalició nacionalista i ecosocialista, posa de manifest que “amb aquesta proposta, pretenem oferir una eina educativa de primer ordre, tant per a les assignatures de ciències com per les de socials, i fomenta una educació integradora amb l’entorn”.

 

Antoni Rodríguez explica que “l’èxit dels horts escolars es fa palès en més de 100 centres de la illa, i ja és hora que Inca innovi també en aquest aspecte”. En aquest sentit, el candidat de PSM-IniciativaVerds apunta que “tots els ciutadans d’Inca podran gaudir d’aquesta iniciativa, ja que el Parc presentarà un millor aspecte, i farem que des de ben petits s’identifiquin amb l’espai, i per tant el puguin cuidar i respectar”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: