"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/07/2004

El PSM considera que la trobada entre Matas, Camps i Aguirre va ser una reunió en clau interna del PP

El PSM considera que la reunió celebrada ahir a Palma entre Jaume Matas, Francesc Camps i Esperanza Aguirre va ser una trobada en clau de partit dels dirigents populars. Els nacionalistes creuen la cimera va servir per articular una oposició de les comunitats governades pel PP al govern de Zapatero i per a què els tres dirigents populars assumissin posicions en clau interna de cara al proper congrés del PP.

Pel que fa als convenis firmats pels tres presidents, els nacionalistes afirmen que són pura retòrica. El PSM opina que els acords signats són buits de contingut i que no aportaran cap benefici als ciutadans de les tres comunitats.

Per altra banda, el PSM creu que “l’Eix de la Prosperitat” té menys futur polític que el “Trio de les Açores”, ja que l’executiu de Jaume Matas ha aconseguit, en només un any de govern, que les Illes Balears visqui el pitjor moment de pessimisme empresarial de la seva història, tal com recull l’enquesta feta per la Cambra de Comerç.

El PSM considera que les declaracions d’Esperança Aguirre, que va criticar la mala gestió de l’Operació Barco, ignorant que aquesta va ser una iniciativa dels governs del PP, ho diuen tot d’aquest Eix de la Prosperitat.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: