"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/04/2011

El PSM de Menorca acusa el PP i el PSOE de provocar l'enfrontament entre municipis

Maite Salord critica els dos partits majoritaris per no conèixer la realitat de l’illa i assegura que per aconseguir un futur millor per a Menorca “el camí es basa en el consens i la planificació”La candidata del PSM al Consell de Menorca, , ha acusat aquest dimecres als populars i als socialistes menorquins de provocar l'enfrontament entre els diferents municipis a través de les seves propostes i contrapropostes electorals "irreflexives i irrealitzables".


"En els últims dies estem assistint a un espectacle lamentable per part del PP i del PSOE", ha indicat la dirigent nacionalista, que ha remarcat que la proximitat de les eleccions "no justifica aquests actes d'absoluta irresponsabilitat política".

 

Salord s'ha mostrat contrària al debat "sobre la capitalitat" que han iniciat les dues formacions majoritàries i ha apuntat que aquesta actitud "demostra que ni el PP ni el PSOE entenen quina és la realitat de Menorca". "La capital de Menorca és Menorca, així és com nosaltres ho entenem", ha afegit.

 

La candidata de la formació nacionalista ha indicat que el camí per aconseguir que l'illa avanci cap al futur es basa en el consens i la planificació.

 

Per això, Salord ha proposat un pacte insular en matèria d'equipaments públics amb l'objectiu de definir els projectes que estan sobre la taula a partir del "equilibri territorial i d'arguments assumibles" per arribar a "acords productius".

 

"A l'hora de plantejar propostes és necessari tenir un criteri i això és el que falla en aquests moments", ha argumentat la líder del PSM, que ha insistit que el consens és l'única manera d'arribar a "acords productius" i de aconseguir que els ciutadans recuperin la confiança en els polítics.

 

"La política consisteix a trobar solucions i no a plantejar problemes, que és l'únic que saben fer el PP i el PSOE", ha matisat. Salord s'ha referit en concret a les propostes sobre la futura ubicació de l'Escola d'Hostaleria de Menorca que ha enfrontar la passada setmana als candidats a les alcaldies de Maó i Ciutadella, Vicenç Tur (PSOE) i Chiqui de Sintas (PP) respectivament , encara que ha apuntat que aquest és només un exemple i que "aniran sortint altres a mesura que es vagin posant altres temes sobre la taula".

 

Finalment, la candidata ha advertit que les retallades en els pressupostos obligaran a prioritzar les propostes en matèria d'equipaments encara que ha declinat determinar quines són les instal.lacions més necessàries segons el PSM.

 

“Una vegada que estiguem en el govern analitzarem totes aquelles demandes dels municipis i en base a uns arguments sòlids i la seva prioritat, decidir la seva ubicació", ha conclòs.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: