"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/07/2004

El PSM emplaça Jaume Matas a donar resposta a tots els interrogants derivats del cas Rasputín

El PSM empla√ßa Jaume Matas, president del Govern de les Illes Balears i cap de l’expedici√≥ balear que viatj√† a Moscou, a qu√® doni resposta a tots els interrogants derivats del pol√®mic cas Rasput√≠n. En aquest sentit, els nacionalistes exigeixen a Jaume Matas que doni els noms de les persones que entraren al prost√≠bul moscovita a c√†rrec del fons de la Comunitat Aut√≤noma de les Illes Balears.

El PSM tamb√© insta el cap del Govern de les Illes Balears a donar detall de les despeses extraordin√†ries realitzades a les habitacions de l’hotel Baltschug Kempinski de Moscou, que ascendeixen a un total de 1.622 euros. Els nacionalistes demanen a Jaume Matas que doni la relaci√≥ detallada de les despeses i una justificaci√≥ de la quantitat tan elevada d’extres.

El PSM insta Jaume Matas a donar resposta pr√®via a les actuacions parlament√†ries o judicials que se’n puguin derivar si continua l’obstinaci√≥ dels responsables en donar per tancat aquest afer.

Els nacionalistes consideren que no s’han depurat responsabilitats mentre no se divulguin les persones que accediren al prost√≠bul moscovita a c√†rrec dels fons p√ļblics. El PSM creu que, mentre no s’aclareixi aquesta circumst√†ncia, s’haur√† d’entendre que tota la delegaci√≥ balear va assistir al Teatre Er√≤tic Rasput√≠n i efectuaren despeses de manera fraudulent. En aquest cas, els nacionalistes opinen que tots els c√†rrecs p√ļblics que hagin malversat fons p√ļblics estan obligats a presentar la seva dimissi√≥. El PSM afirma que de cap manera es pot entendre que ja s’hagin depurat totes les responsabilitats.

Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: