"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/04/2011

Tomeu Abrines encapçala la candidatura de PSM-Esquerra-Independents per liderar el canvi a Binissalem

La coalició d’esquerra nacional presenta els integrants de la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals, en què Pere Daniel Pol és el número 2La coalició PSM-Esquerra-Independents ha presentat aquest divendres la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals. La llista està encapçalada per Tomeu Abrines (PSM), i el número dos és Pere Daniel Pol (Esquerra-Independents). A la presentació han acudit més d’un centenar de persones, així com el secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, i el president d’Esquerra-Illes, Joan Lladó.

 

Abrines ha afirmat que la coalició PSM-Esquerra-Independents es presenta per liderar el canvi a Binissalem: “la nostra força evitarà una altra majoria absoluta del PP, i encapçalarem un nou govern progressista a Binissalem”, ha dit.

 

El candidat nacionalista ha criticat la “mala gestió econòmica” del govern municipal del PP, així com les “maneres poc democràtiques” de governar dels conservadors. “Nosaltres aplicarem una política més rigorosa, més partipativa i més democràtica”, ha promès Abrines.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: