"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/07/2004

Els Joves d’Esquerra Nacionalista s’adhereixen a la Plataforma “Salvem La Real”

Els Joves d’Esquerra Nacionalista de Ciutat s’han adherit a la Plataforma “Salvem La Real” que agrupa persones i entitats que volen protegir l’entorn rural del Monestir de Sant Bernat. Els joves nacionalistes consideren que la construcció del crematori i del nou hospital a La Real suposaria la destrucció d’una part del patrimoni cultural de Palma, ja que el Monestir de La Real i les sèquies àrabs situades al seu entorn són un monument històrico-artístic d’alt interès cultural.

Antoni Noguera, secretari general dels JEN de Ciutat explica que “poder tenir aquest monument al llarg del temps com ara ho tenim és, de fet, poder seguir amb una part del nostre patrimoni; unes arrels que es van transmetent de generació en generació. Com a joves, ens agradaria que les noves generacions ho poguessin contemplar així com ho hem fet tots a través dels anys”.

Els JEN de Ciutat refusen l’impacte mediambiental que es crearà a aquesta zona rural, una de les darreres que queden a Palma, una vegada que es construeixi el crematori i el nou hospital als terrenys de Son Espases Vell. Els joves nacionalistes també consideren que les instal·lacions que es pretenen construir també minvaran la qualitat de vida dels veïns.

Els Joves d’Esquerra Nacionalista creuen que, abans de devastar novament una zona rural, es podria haver plantejat altres solucions més adients, com la reforma de l’Hospital de Son Dureta. En aquest sentit, els JEN sospiten que si finalment s’ha optat per aquesta solució és per motius especulatius i no com a obra de benestar social.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: