"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/04/2011

La coalició PSM-IV-ExM presenta "la candidatura de la Palma social i verda"

El candidat a la batlia, Antoni Verger, ofereix una alternativa a "un PSOE ancorat en polítiques neoliberals i a un PP cavernícola i retrògrad"Aquest dissabte s'ha presentat la candidatura de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a l'Ajuntament de Palma. La llista està encapçalada per Antoni Verger, secretari general del PSM-EN de Palma i director general de Mobilitat del Govern. El segueix Marisol Fernández (IniciativaVerds), i Ponç Vaquer representa a Entesa per Mallorca, en el sisè lloc de la llista. També hi destaca la presència de l'actual coordinador de Cultura i Joventut de Cort, Antoni Noguera (número 3) i de Neus Truyol, coorinadora d'IniciativaVerds a Palma (número 4). Tanca la candidatura l'actual regidora de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística de Palma, Nanda Ramon.

 

Es tracta d'una candidatura diversa i plural, en la qual participen diferents dirigents del moviment veïnal de les barriades i dels pobles de Palma (Josep Lendínez, de Sant Jordi, Lourdes Martín, de Ses Veles, Antoni Martorell, del Coll d'en Rebassa, Biel Fiol, de Son Sardina, Aina Garau, del Pla de sa Casa Blanca, entre d'altres). També hi ha candidats procedents del moviment sindical, del moviment ecologista i animalista, de l'associacionisme vinculat als mercats tradicionals i al comerç, del moviment de defensa de la llengua i la cultura, del moviment LGTB... Així mateix, destaca la presència del professor de la UIB i director de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UIB, Lluís Ballester, i de l'històric dirigent del PCIB-PCE i fundador de CCOO-IB, Pep Vílchez (actualment militant d'IniciativaVerds).

 

El candidat dels nacionalistes i ecosocialistes a la batlia de Palma, Antoni Verger, ha afirmat que es tracta de "la candidatura de la Palma social i verda". I ha afegit: "front a un PSOE ancorat en polítiques neoliberals, de retalls socials, i front a un PP cavernícola que només fa propostes retrògrades (fer entrar els cotxes en els eixos cívics, llevar carrils bici...) nosaltres presentam una candidatura de ciutadans lliures, compromesos, actius, que feim feina dia a dia per millorar la ciutat". Verger ha explicat que l'objectiu del PSM-IV-ExM és "continuar governant per aprofundir en les polítiques progressistes, de canvi, iniciades en aquesta legislatura".


Documents

Candidatura de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa a l'Ajuntament de Palma (318 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: