"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/04/2011

Els Joves de la coalició presenten un Lipdub on hi participen els candidats

Biel Barceló, Fina Santiago, Joan Font, Magadalena Palou, Antoni Verger i Marisol Fernández han participat al lipdub i a l'estrena del vídeo que els joves de la coalició han gravat per presentar el projecte polític “amb una cara divertida”

Els Joves de PSM-IniciativaVerds-Entesa han presentat aquest dimarts el Lipdub que varen gravar per mostrar el seu suport a la coalició i als seus candidats. Al bar Central Palma, Biel Barceló, Fina Santiago i la resta dels candidats han visualitzat per primera vegada el vídeo que es va enregistrar el passat mes de març al Teatre de Petra.

 

El secretari general del JEN-PSM, Lluís Apesteguia, ha explicat als presents que els joves han volgut dur endavant aquest vídeo perquè “ja sabem que tenim els millors candidats i el millor programa, però ara volem demostrar que també el podem explicar amb una cara més divertida, més amable”.

 

Al lipdub hi han participat prop de 200 persones entre ells els candidats Biel Barceló i Fina Santiago, Joan Font i Magadelena Palou, Toni Verger i Marisol Fernandez, entre molts altres candidats.

 

El lipdub segueix el fil de la cançó “L’espectacle” cedida per Per Suasi i on es pot veure Joan Font i Magdalena Palou arribant al Teatre de Petra amb un tractor junt amb Antoni Noguera, Coordinador de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Biel Barceló i Fina Santiago imiten estrelles mediàtiques que són assetjats per paparazzis abans d’entrar a la sala. Joana Lluïsa Mascaró actua de professora davant un grup d’alumnes dins un aula on s’expressa que “la millor inversió és en educació”.

 

Per altre part, es pot veure com Antoni Verger i Marisol Fernandez juguen jocs de carrer, acompanyats dels dimonis i balladors de ball de bot. També hi participa en Biel Vicens, Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, que es deixa veure damunt una bicicleta fent referència a la mobilitat sostenible.

 

Al canal Youtube dels JEN-PSM (http://www.youtube.com/user/jenpsm#p/a/u/0/4yssHNV8mt8) i de la coalició (www.pensadiferent.cat) podeu veure el vídeo sencer i el making of del Lipdub.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: