"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/07/2004

El PSM exigeix a Jaume Matas, cap de l’expedició balear que viatjà a Moscou, que expliqui públicament les factures del club eròtic Rasputín

El PSM considera que Jaume Matas, com a cap de l’expedició del Govern de les Illes Balears que viatjà a Moscou, ha d’explicar públicament les factures del Teatre Eròtic Rasputín que el Govern ha remès al Parlament de les Illes Balears com a despeses del citat viatge.

Els nacionalistes consideren que el president del Govern de les Illes Balears té l’obligació de donar comptes d’aquests fets a la ciutadania. El PSM opina que seria un greu error considerar que amb la dimissió del director de l’IBATUR, Juan Carlos Alía, s’han acabat les explicacions. Els PSM considera que la gravetat del cas exigeix que els membres del Govern aclareixin els fets i que s’assumeixin totes les responsabilitats polítiques.

El PSM exigirà als responsables d’aquestes despeses que tornin immediatament a les arques públiques l’import de les factures i, en el cas que els involucrats siguin càrrecs públics, els nacionalistes demanaran la seva dimissió. En aquest sentit, els nacionalistes volen saber quin grau d’implicació tenen el president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, i el conseller de Turisme, Joan Flaquer, com a responsables màxims de l’expedició.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: