"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 11/04/2011

Guillem Villalonga encapçala la candidatura del canvi a Mancor de la Vall

L’actual regidor afronta els comicis municipals amb el convenciment de millorar la presència nacionalista i ecosocialista a l’Ajuntament per poder defensar els interessos públics del municipiEl PSM-Entesa Nacionalista forma coalició amb IniciativaVerds a Mancor de la Vall per tal de presentar a les properes eleccions municipals de dia 22 de maig una candidatura forta, coherent i amb visió de futur. L’actual regidor nacionalista proposa seguir fent feina en positiu per als ciutadans tal i com ha demostrat durant els darrers quatre anys a l’Ajuntament on ha exercit una tasca constructiva des de l’oposició.

 

Guillem Villalonga encapçala la llista electoral a Mancor de la Vall amb l’objectiu de mantenir i superar els resultats per afrontar els propers quatre anys amb un projecte pensat per als ciutadans.

 

En aquest sentit, Villalonga lamenta l’actuació de l’equip de govern ja que en ocasions ha abusat de la seva posició de majoria absoluta, fet que ha provocat decisions que van en contra dels interessos públics, com per exemple en el cas de la defensa dels camins públics.

 

Villalonga es marca com a objectiu prioritari eixugar el deute municipal i aplicar mesures encaminades a maximitzar l’austeritat, així com proposar una ubicació per a la construcció d’una nova escola.

 

A continuació us adjuntam una fotografia del candidat de Mancor de la Vall amb el secretari general del PSM-EN i candidat de la coalició PSM-InciativaVerds-Entesa a la Presidència del Govern de les Illes Balears.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: