"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/07/2004

El PSM exigeix a Antich que insti el Govern de Zapatero a publicar oficialment que no finançarà les autopistes

El PSM exigeix a Francesc Antich que insti el Govern de Zapatero a publicar de manera oficial i pública que no finançarà les autopistes de PP i UM. Els nacionalistes consideren que ja n’hi ha prou de declaracions i d’interpretacions contradictòries entre els dirigents del PSIB, el Govern de Zapatero i el Govern de Jaume Matas i que ja és hora que els ciutadans de les Illes Balears sàpiguen d’una vegada a què s’han d’atendre.

El PSM li pareix molt bé que el secretari general del PSIB, Francesc Antich, manifesti que les conclusions de la reunió mantinguda entre el Ministeri de Foment i el Govern de les Illes Balears siguin que tots els projectes del conveni de carreteres es poden revisar, però, de moment, l’única cosa que ha fet públic fins ara el Govern del PSOE ha estat publicar, sense cap esmena, el conveni que havien signat el Ministeri de Foment i el Govern de Jaume Matas que, com és sabut, inclou l’execució de les autopistes entre Inca i Sa Pobla, i entre Inca i Manacor, així com el segon cinturó de Palma.

El PSM considera que el Govern de l'Estat ha de posar damunt la taula, de manera clara, una renegociació del conveni basat en actuacions menys impactants en carreteres i amb un programa d'inversions en matèria ferroviària.  Segons els nacionalistes, el demés és enredar la gent mentre les màquines fan la seva feina.

Els nacionalistes no entenen com és possible que Antich demani paciència al PSM mentre el PP segueix licitant obres i les excavadores consumen la destrucció del territori. Segons el PSM no és hora de paciència, sinó d’actuacions condundents i manifesta que davant d’aquesta situació les mobilitzacions ciutadanes són més necessàries que mai per fer rectificar als Governs de Matas i Zapatero.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: