"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 26/03/2011

PSM, Esquerra i els Independents de Binissalem arriben a un acord per concĂłrrer junts a les eleccions municipals

L’actual regidor, Tomeu Abrines (PSM), encapçalarà la llista electoral amb l’objectiu de millorar la presència de les forces d’esquerres per tal d’evitar una majoria absoluta del PPEl PSM, Esquerra i els Independents de Binissalem han tancat aquesta setmana un acord amb per anar plegats a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Amb aquesta unió, les principals forces progressistes de Binissalem es mostren convençudes que milloraran la presència dins el consistori i tindran els suports suficients per evitar una majoria absoluta de l’actual equip de govern.

 

Tomeu Abrines, actual regidor del PSM, encapçala la candidatura que unifica les forces que sempre han treballat en comú per al benestar dels binissalemers, i ho fa amb el suport de tots tres partits.

 

Abrines, ja ha demostrat durant aquesta legislatura la seva gran capacitat de feina i dedicació convertint-se en el cap de l’oposició dins el consistori, tot i estar en minoria. Pere Daniel Pol, exregidor d’Independents de Binissalem, que ja va mostrar també la seva capacitat durant l’etapa com a regidor, acompanyarà Abrines com a número dos a la llista municipal.

 

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: