"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 06/07/2004

El PP reconeix que vol fer una única autovia a Eivissa amagada en 3 projectes, en resposta a unes al.legacions de l’Entesa

En resposta escrita a les al·legacions presentades per l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) el 22 de desembre de 2003 al projecte de desdoblament de la segona ronda d’Eivissa, el Govern de les Illes Balears (PP) ha reconegut en dos ocasions que aquest projecte intervé de forma conjunta amb els projectes d’autovia d’Eivissa a Sant Antoni i d’accés a l’aeroport per resoldre els problemes de trànsit a Eivissa.

Aquesta resposta és simptomàtica del que s’ha vengut dient reiteradament des de la presentació dels tres esmentats projectes viaris: que, en realitat, el que el PP pretèn és realitzar-ne un de sol que permeti anar des de l’aeroport a Sant Antoni, passant per Eivissa. A judici de l’Entesa, per curar-se en salut, el Govern i el Consell (PP) han fet que el projecte es redacti en tres etapes i tres treballs, diferents, però que quadren pel que fa al dibuix definitiu del projecte i pel que fa a una de les finalitats que ha de complir.

Respecte de la resposta, signada per Carlos Jover, director general d’Obres Públiques i Transports (sic), l’Entesa denuncia que ha arribat 6 mesos després de la presentació de les al·legacions presentades!!!! i que s’ha emès quan el projecte està en procediment de contractació, la qual cosa podria ser constitutiva de delicte o de frau. Una cosa similar està succeïnt amb l’autovia de Sant Antoni, quan s’anuncien reduccions per part del PP mentre les expropiacions ja han set publicades

ENE segueix reiterant que el desdoblament de la segona ronda és innecessària i que bastaria amb intervenir en el seu accés per les dues rodones per reduir el colapsament que s’hi produeix a determinades hores, i en determinats moments de l’any. Però, és clar, els nacionalistes veuen que si només es fés això, aquesta intervenció no quadraria amb els altres dos projectes que el PP pretèn dur endavant.

Els nacionalistes i ecologistes eivissencs denuncien aquest model viari del PP –tal com testimonien les al·legacions presentades als 3 projectes i les iniciatives presentades a diverses inistitucions (Parlament balear, Congrés, Parlament europeu)- i tornen a demanar als conservadors que escoltin l’oposició popular existent a l’illa.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: