"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/03/2011

PSM-IniciativaVerds de Palma es felicita per la retirada de les barreres del camí públic de Can Mallol, a Establiments

La coalició de Ciutat celebra que l’Ajuntament hagi executat avui matí l’orde de batlia que obliga a l’obertura total del camí que històricament uneix Establiments amb s’Esgleieta i Esporles i que els nacionalistes han reivindicat incansablement

Una brigada de l’Ajuntament de Palma ha fet efectiva la recuperació de l’accés públic del camí de Can Mallol, a Establiments, després que els propietaris hagin incomplert l’ordre de batlia que exigia la retirada  de les barreres. La coalició PSM-IniciativaVerds de Palma celebra, per tant, que Cort hagi executat aquesta ordre de reobertura i per fi el camí s’hagi pogut reobrir.

 

La coalició vol felicitar, a més, la intensa feina de l’Ajuntament, i especialment la Regidoria de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística. Així mateix, valora que aquest fet és la conseqüència de la insistència del PSM que sempre ha reivindicat la recuperació de l’accés d’aquest camí públic. 

 

El PSM ha mostrat el seu compromís reiteradament amb els veïns d’Establiments per tal que aquesta reobertura fos possible. De fet, el passat dia 12 de desembre els nacionalistes van dur a terme una excursió reivindicativa molt nombrosa per difondre el valor històric d’aquest camí que durant generacions s’ha utilitzat per transitar entre els nuclis de població d’Establiments, s’Esgleieta i Esporles.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: